28 en 29 november waren we aanwezig op de Businessdagen West-Brabant te Breda, de nieuwe zakelijke netwerkbeurs. Zaken doen, nieuwe contacten leggen, inspireren en netwerken in een bourgondische sfeer.

Of als u onze stand bezocht heeft en meer informatie wilt, dan kunt u ons formulier invullen, waarmee u kans maakt op de 360 graden camera en/of een dinerbon voor 2.

Ricoh lanceerde 4-traps raket tijdens Businessdagen West-Brabant

 1. Bespaar enorm met E-facturatie!. We informeren u graag over de mogelijkheden, want het biedt u vele voordelen:
  • 80% besparing op kosten;
  • automatische verzending;
  • digitale en veilige opslag, zoeken gaat supersnel.
 2. Ontdek onze oplossingen:
  • Robotics in het MKB. Robotiseer veel voorkomende en handmatige handelingen, zonder de IT aan te passen. Werk sneller en efficiënter en bespaar tijd.
  • Inkomende factuurverwerking. We maken het proces papierloos en maken het proces efficiënter, waardoor uw productiviteit verhoogt.
  • Scannen naar AFAS Profit Met ons scan- en herkensysteem scan je snel en makkelijk documenten in AFAS.
 3. De visitekaartjes op onze stand zijn gescand met onze speciale app.  Er was een 360 graden camera t.w.v.€400,- te winnen en bij goede tips een diner-voor-2 bon bij een Brabants Restaurant te verdienen. De prijswinnaar wordt binnenkort bekend gemaakt.
 4.  Tijdens de businessdagen boden we alle beursgangers de gelegenheid om gratis documenten te kopiëren en te printen. We doen dit voor al onze klanten 365 dagen per jaar vanuit ons Ricoh Document Center West-Brabant en Zeeland. Iets kopiëren of printen?

VOOR MEER INFORMATIE VUL ONS FORMULIER IN, DAARMEE MAAKT U OOK KANS OP DE 360 CAMERA EN/OF EEN DINERBON VOOR 2.