Zakelijk communiceren op afstand met interactieve apparatuur van Ricoh

Beter samenwerken, tijd en kosten besparen en efficiënter werken met interactieve communicatiemiddelen. Met een optimum aan gebruiksgemak, veiligheid, beeld- en geluidskwaliteit, dankzij de perfecte technologie van Ricoh. Met Ricoh Unified Communication Systems en het interactieve whiteboard D5510 is het alsof u bij elkaar aan tafel zit. Waar u ook bent. U communiceert glashelder, storingsvrij en volledig beveiligd. In spraak en beeld.

Het is een innovatieve communicatie oplossing die video, audio, tekst en interactieve media combineert. De apparatuur is zeer licht en klein en kan eenvoudig meegenomen worden naar iedere locatie voor live communicatie of vergaderingen via het internet. De installatie is simpel en u kunt tegelijkertijd verbinding maken met meerdere locaties. Het systeem kan via een kabel of Wi-Fi snel en gemakkelijk worden aangesloten.

Ricoh Cloud2Meet – de ideale software voor communicatie op afstand

Steeds meer mensen werken vanaf meerdere locaties, in meerdere projecten en in grotere teams. Dat vraagt om online samenwerken en videovergaderen. Met Cloud2Meet kiest u voor een toekomstbestendige totaaloplossing voor online videovergaderen.
Cloud2Meet van Ricoh is een schaalbare dienstverlening waarmee gebruikers kunnen bellen en videovergaderen in de cloud. Ook is het mogelijk om in beeld presentaties of documenten te delen.

Na installatie zijn collega’s en externe relaties online bereikbaar voor iedereen met een:

  • videovergaderdevice van traditionele fabrikanten;
  • (mobiel) device met o.a. Skype for Business of WebRTC;
  • telefoon, via een speciaal (inbel)nummer.

Elk apparaat of virtuele vergaderruimte krijgt een eigen ‘telefoonnummer’. Deze code heeft dezelfde opbouw als een e-mailadres.

Cloud2Meet kent een flexibel prijsmodel met drie abonnementsvormen. U kunt het abonnement altijd opschalen of naar beneden bijstellen, en zelf nieuwe locaties en gebruikers toevoegen.