Uniek Smart Operation Panel

Dit unieke Smart Operation Panel zorgt voor een ongekende ervaring op het gebied van gebruiksgemak van onze multifunctionele printers. Het scherm van 10,1 inch werkt net als een smartphone en tablet. Het bedienen van multifunctionele apparaten is hierdoor nog nooit zó snel en eenvoudig geweest. En u kunt zelfs op het internet surfen met dit bedieningspaneel. Pas alle pictogrammen in een handomdraai aan en werk efficiënter dan ooit.

  • Flexibel Home-scherm
  • Snel en gebruiksvriendelijk
  • Internet mogelijkheden
  • Gemakkelijk naar uw wensen aan te passen
  • Kies uw eigen interface

Het verbeteren van uw manier van werken was nog nooit zo eenvoudig! Bekijk hier alle mogelijkheden.

Snel en productief

Dankzij het aanpasbare Home-scherm bent u productiever dan ooit: u heeft snel en gemakkelijk toegang tot alle bekende apps. Tik gewoon op een pictogram om een app te openen of verplaats of verwijder pictogrammen. De gemakkelijk leesbare widgets geven het niveau van uw tonercartridges aan. De datum en de widgets kunnen overal op het startscherm worden geplaatst.

Tijdbesparend en gebruiksvriendelijk

De aangename en intuïtieve bediening levert u elke dag weer tijdwinst op. Het bedienen van uw multifunctional is nog nooit zo gemakkelijk en leuk geweest! Blader razendsnel door uw documenten door over het scherm te vegen. Zoom in op de informatie die u zoekt met behulp van knijpbewegingen. Surf via uw multifunctional op het internet. Bekijk video’s, druk internetpagina’s af, open maximaal acht vensters en pas de grootte van het lettertype aan.

Efficiënter dan ooit dankzij persoonlijke configuratie

Werk sneller en efficiënter door de schermindeling aan te passen aan uw specifieke behoeften. Wijzig de positie van de apps op het Home-scherm door ze simpelweg te verplaatsen. Kies een eigen achtergrond. Pas de kleur, vorm positie en teksten op knoppen aan. Wijzig de achtergrondkleur.

Kies uw eigen interface

Stel de gebruikersinterface van uw voorkeur in, zodat uw Smart Operation Panel er precies zo uitziet als u wilt. Bespaar tijd en plaats de populairste functies in de gebruikersinterface voor snelle toegang. Zo kunt u razendsnel kopiëren, scannen en faxen. U kunt ook kiezen voor de traditionele gebruikersinterface met de gebruikelijke multifunctional-functies, zoals kopiëren, printen, scannen, faxen en toegang tot de documentserver.

 

Kies zelf uw applicaties

De Application Site van Ricoh zorgt ervoor dat u apps op uw MFP kunt installeren waarmee u dagelijkse processen vereenvoudigt en dus het maximale uit uw investering haalt. Via het Smart Operation Panel kunt u eenvoudig zelf apps installeren, de-installeren en updaten. En dat zonder extra hulp, het werkt net zo als op uw mobiele device.

De apps zijn ontwikkeld voor uw specifieke zakelijke behoeften en helpen om uw processen te stroomlijnen. Download eenvoudigweg de app(s) die u nodig heeft en personaliseer het MFP display naar uw wensen. Het verbeteren van uw manier van werken was nog nooit zo eenvoudig! Bekijk hier alle mogelijkheden.

Ricoh Smart Device Connector

Met de gratis app ‘Smart Device Connector’ van Ricoh kunt u sneller en gemakkelijker documenten afdrukken en gescande beelden opslaan via uw Apple-apparaat of uw Android-apparaat met NFC-functie. Installeer de app op uw smartphone of tablet en breng snel een veilige verbinding tot stand met de compatibele multifunctionals van Ricoh.

U hoeft uw smartphone of tablet niet te registreren en u hoeft niet in te loggen op het bedrijfsnetwerk. Via uw Apple-smartphone of -tablet kunt u direct een Wi-Fi-verbinding met de printer tot stand brengen door simpelweg een unieke QR-code op de printer te scannen. Gebruikt u een Android-apparaat met NFC-functie? Dan hoeft u alleen maar te vegen om direct verbinding te maken.

Remote Assistance

Met deze app is het mogelijk voor de Ricoh Helpdesk om het display op afstand over te nemen. Tot op heden konden we alleen meekijken, maar met deze app kunnen we ook daadwerkelijk de controle overnemen en zaken aanpassen/instellen (bijv. SP-settings). Dit biedt als voordeel voor Ricoh dat we meer calls remote kunnen oplossen en voor de klant betekent het dat hij minder lang hoeft te wachten voor de machine weer beschikbaar is.