Beter communiceren

Biedt uw klanten extra opties om op locatie beter te communiceren:

  • Met Ricoh’s Interactive Whiteboard beschikt u over een makkelijk te beschrijven digitaal bord met hoge resolutie. Ter plaatse of op afstand communiceren en delen van bestanden is hiermee heel makkelijk.
  • Het Ricoh Unified Communication System is een innovatieve vergaderoplossing die video, audio, tekst en interactieve media combineert. De apparatuur is is zeer licht en klein (ter grootte van A4-papier) en kan eenvoudig meegenomen worden voor vergaderingen via het internet. De installatie is simpel en de apparatuur kan tegelijkertijd verbinding maken met meerdere locaties.
  • Met Ricoh Cloud2Meet biedt u uw klanten een veilige online oplossing om te communiceren en te vergaderen op afstand.

 

Verleid uw klanten met:

uw specialiteiten op kwalitatief hoogwaardig drukwerk

Verras uw klanten met mooie kleurenbrochures van uw specialiteiten (menu-kaarten), zodat ze bijna letterlijk de producten kunnen proeven en ruiken!

Ricoh levert multifunctionele printers waarmee u dit eenvoudig kunt realiseren.

Tijdelijk Gratis Ricoh Theta S 360 graden camera bij huur van een nieuwe A4/A3 kleuren Multifunctional Printer huur all-in (inclusief toners en service).

Start een online verleidingsproces

Geef een voorproefje van uw specialiteiten. Met de Ricoh Theta S camera maakt u 360 graden foto’s of video opnames. U maakt speciale sfeerbeelden van uw specialiteiten en van uw zaak. U gunt uw klanten een uniek kijkje bij uw binnen dan daarmee start het online verleidingsproces. De klant waant zich in uw zaak, alwaar hij kan rondlopen en een geweldige indruk kan krijgen van wat u te bieden hebt.

De beelden zijn eenvoudig te integreren op uw website, Facebook,  Google pages of andere online media.