Voordelen in logistiek

Optimaliseer uw processen in logistiek met diverse oplossingen van Ricoh.

Ricoh implementeerde bij Van Dorst Transport een scanoplossing waarmee het bedrijf de CMR’s en andere vrachtdocumenten snel digitaal kan verwerken, opslaan en benaderen. Het systeem sluit naadloos aan op het transportmanagementsysteem TANS. Zo worden alle transportdocumenten automatisch aan de factuur gekoppeld en bespaart Van Dorst Transport elke maand 36 uur facturatietijd.

Voor van Smelt Drunen verzorgde Ricoh een volledig geautomatiseerd printproces voor het aanmaken en printen van transportdocumenten als containerbonnen en rittenstaten.

Ricoh implementeerde bij Van der Wal Transport een systeem, waarmee het bedrijf alle transportinformatie – ook van hun buitenlandse kantoren – digitaal kan verwerken en opslaan. Alle transportdocumenten worden automatisch aan de factuur gekoppeld. Dat scheelt veel tijd en facturen kunnen sneller worden verstuurd.

Van Wijngen Logistiek

Dankzij digitale koppeling van transportdocumenten en factuur besparing van 50.000 euro per jaar!! Lees meer over deze oplossing.

Van Dorst Transport

Veel tijdwinst dankzij digitale verwerking van transportdocumenten op basis van slim scannen. Lees meer over deze oplossing.

Smelt Drunen

Snel digitaal opslaan en terugvinden van pakbonnen en certificaten. Lees meer over deze oplossing.

Van der Wal Transport

Directe koppeling transportdocumenten met factuur. Lees meer over deze oplossing.

C1000

Volledig geautomatiseerd printproces voor het aanmaken en printen van transportdocumenten als containerbonnen en rittenstaten. Voor vervoer vanuit de distributiecentra naar de supermarkten. Lees meer over deze oplossing.