Makelaars verkopen sneller woningen met oplossingen van Ricoh

Verkoop sneller en meer woningen met oplossingen van Ricoh. Voor u, als Makelaar, hebben wij heel wat in onze MARS dan alleen printers.

Woningen sneller verkopen
gratis Ricoh Theta 360° bij Multifunctionele printer t.w.v. 350 euro!

  • Biedt potentiële kopers een virtuele rondleiding door de woning, zodat zij deze optimaal beleven. De woning wordt langer bekeken en vergoot de verkoopkans. U realiseert dit eenvoudig met de Ricoh Theta S. Hiermee maakt u kwalitatieve 360 graden foto’s of films, die u direct op uw website en/of Funda plaatst. Woningen krijgen via zoekmachines en Funda een hogere ranking en vallen meer op. U verhoogt de attentiewaarde voor potentiële kopers en daarmee de omloopsnelheid van de woningen.
  • Maak hoogwaardige verkoopbrochures. Met onze multifunctionele afdrukapparatuur bent u altijd verzekerd van kwalitatief hoogwaardig drukwerk in kleur. Dit zorgt voor een hogere attentiewaarde van de woningen bij potentiële kopers.

 Klantgerichter en efficiënter werken
gratis e-book digitaal werken door document-management software!

  • Met onze software scant u eenvoudig documenten en slaat ze direct op in de juiste map (zowel op uw netwerk als in de cloud). Denk hierbij aan tekeningen, foto’s, getekende overeenkomsten, legitimatiebewijzen e.d.
  • Ook zijn alle documenten, ongeacht bestandsformaat, automatisch doorzoekbaar, zodat u informatie veel sneller terug vindt. ‘Heeft u een moment geduld, dan zoek ik het even op’  is verleden tijd. Uw klant wil snel antwoord. Met onze oplossingen heeft u altijd en overal direct de juiste informatie bij de hand.

Persoonlijk communiceren op afstand
gratis 30 dagen videovergaderen uitproberen!

  • Met ons Cloud2Meet platform kunt u videobellen met uw klanten of potentiële kopers. Dat is veel persoonlijker dan een mailtje of telefoontje en het bespaart reistijd ten opzichte van een afspraak. U onderscheidt zich hiermee ten opzichte van uw concurrenten.

 

 


ricoh-gratis-theta-s-ricoh-document-center-zeeland-en-west-brabant

Bekijk de mogelijkheden van een 360 virtuele tour met de
Ricoh Theta S camera.

Wilt u ervaren wat wij voor u in onze MARS hebben?

Neem dan contact met ons op via
076 – 303 1107, info@ricohwestbrabant.nl, info@ricohzeeland.nl

Wij kijken uit naar uw reactie!

Met vriendelijke groet,
Team Ricoh Document Center Zeeland en West-Brabant

Ricoh Nederland ondersteunt onze oplossingen met kennis en service van zo’n 450 consultants en service-engineers. Deze combinatie garandeert kwalitatieve en innovatieve diensten van een gerenommeerde wereldspeler als Ricoh met de flexibiliteit en persoonlijke benadering van ons als regionaal ondernemend Ricoh Document Center Zeeland en West-Brabant. Zo heeft u het beste van twee werelden!