076 – 303 11 07
eService
Officefood
Nieuwsbrief

Aron Koole

Accountmanager Solutions

“Verandering is een constante, en deze constante wordt steeds groter”

Mijn passie is om organisaties hun bedrijfsdoelstellingen te helpen behalen en meer regie te geven door slimmer en efficiënter te werken.
Ik adviseer in het inzetten van de meest geschikte “nieuwste” informatie logistieke technologie van Ricoh. Ik sta ook stil bij uw toekomstige bedrijfsdoelstellingen, budgetissues en houd rekening met eventuele werkproces veranderingen die uw werknemers moeten ondergaan. Al deze facetten maken of een project voor u succesvol gaat worden en zorgen voor een “nog” snellere Return On Investment en regie over uw organisatie.

Hierbij kunt u o.a. denken aan facturen, interne en externe documentenstromen, contractbeheer, HR-dossiers en slimme archivering van documenten en BI toepassingen. In feite alle informatie logistieke processen waar veel tijd verloren gaat met manuele handelingen door zoek- intikwerk en foutcorrectie.

Samen met ons team van collega’s kunnen wij bijna ieder vraagstuk op het gebied van documentenstromen aan en zorgen we voor een naadloze integratie vanaf MFP tot en met realtime management informatie in uw dashboard dat u nodig heeft om vooraan te lopen in uw markt.

Lees meer over Docuware en neem contact op met Aron Koole voor een uitgebreid gesprek over dit onderwerp.

E: aron.koole@ricoh-bz.nl

DocuWare