AFAS online

AFAS Online, de software van AFAS

Eén oplossing voor de hele organisatie met Afas online

Afas Online brengt met hun software de oplossing met één softwarepakket. Je automatiseert en optimaliseert alle administratieve processen in je organisatie. Apparatuur zoals printers, scanners en op maat gemaakt Ricoh software werken optimaal met de Afas software. Kopiëren, faxen of printen doet werkend Nederland veelal op een Ricoh apparaat. Wij zijn specialist op het gebied van informatielogistiek en vermaarde leverancier van innovatieve IT- en documentoplossingen en services. Ricoh is niet weg te denken uit de kantoren en bieden al jarenlang de beste technologische innovatie. Wij leveren namelijk niet alleen hardware zoals printers en scanners, maar ook software voor het documentenbeheer. Afas Profit helpt ons bij het automatiseren wanneer de klant daar behoefte aan heeft. De samenwerking tussen Afas en Ricoh gaat ver terug in de tijd.

Waarom AFAS en Ricoh?

Gemak en professionaliteit is wat wij samen bieden. Eén concept, één aanbieding, één implementatie, één aanspreekpunt. AFAS is de expert op gebied van administratie en werkprocesondersteuning, Ricoh is de marktleider in documentmanagement. Je wordt de zekerheid geboden van kwaliteit en een unieke, optimale samenwerking die leidt tot een integrale oplossing. Maak een einde aan tijdrovende, omslachtige handelingen. Versnel en ontlast je organisatie door slimme digitalisering van de werkprocessen.

Ervaar zelf het gemak van Afas Online en Ricoh! Neem contact op om een demonstratie van AFAS op een Ricoh apparaat in een van onze Ricoh Document Center showrooms te zien. Wij hebben een showroom in Breda en eentje in Goes. Welke heeft je voorkeur?

Afas profit, Afas pocket

De oplossing voor een gedigitaliseerde omgeving. Snel en eenvoudig digitaal toegang tot alle personeelsinformatie. Documenten zoals; arbeidsovereenkomsten, id-stukken en inkomende post, centraal, digitaal raadplegen, bewerken en versturen. Zonder een tijdrovende zoektocht. Waar medewerkers voorheen hun urenadministratie inleverden via een urenbriefje, boeken ze nu zelf uren in via Afas Profit. Doordat medewerkers zelf ervaren dat zo op deze manier meer inzicht hebben in processen, groeit de tevredenheid. Profit is berekend op toekomstige groei, het systeem biedt een toegevoegde waarde. Dankzij Afas Profit werken we sneller, flexibeler en efficiënter.

ERP Software

Veel administratieve bedrijfsprocessen binnen jouw organisatie hangen met elkaar samen. Van het beheren van je (klant)relaties tot het uitbetalen van je medewerkers en van het schrijven van projecturen tot de financiële administratie. Daarom heeft AFAS één compleet ERP systeem ontwikkeld waarin al deze activiteiten plaatsvinden en samenkomen. Het resultaat? Jij verliest geen tijd aan dubbele vastlegging, werkt super efficiënt en richt je zorgeloos op je kerntaken! Ricoh apparatuur maakt gebruik van de software van Afas, dit voor een optimaal gebruiksgemak voor iedere Ricoh Document Center klant.

Bekijk de Ricoh video over AFAS en ontdek wat Afas jouw organisatie brengt aan de hand van slim scannen.

AFAS online