076 – 303 11 07
eService
Officefood
Nieuwsbrief

Workflow software

Geïntegreerde workflow oplossingen

Je workflow automatiseren en eenvoudig documenten nabewerken. Met onze workflow software voor productieprinters en productiesystemen automatiseer je het vastleggen, verwerken en produceren van printopdrachten. Waardoor je sneller kunt leveren en kosten bespaart.

Een gestroomlijnde workflow voor je productieprinter

Onze workflow software voor productieprinters en digitale printoplossingen helpen je efficiënter te werken. Want je registreert al je printopdrachten eenvoudig. Ook maakt de software persoonlijkere communicatie mogelijk. Met slimme data-integratie heb je diverse opties om je prints af te stemmen op de interesses van je doelgroep: welke uitingen zien ze graag en op welk medium? Ook is het mogelijk om een aantrekkelijk online portal in te richten.

De voordelen voor jou tijdens het printproces

  • Verregaande mogelijkheden tot personalisering
  • Automatiseer je printproces
  • Meer persoonlijke communicatie
  • Werk efficiënter met digitale printoplossingen
  • Bespaar tijd en kosten

Soepel opdrachten verwerken

Met de software verwerk en prioriteer je in een handomdraai printopdrachten en zet je ze gereed voor productie. Onze experts staan voor je klaar om dit samen met jou in te regelen. Onze digitale printoplossingen leveren je een efficiënte workflow op, waardoor je tijd en kosten bespaart.

Web2print: stroomlijn je workflow

Hoe leveren jouw klanten hun drukwerk bij je aan? Gaat dat gestroomlijnd, of is er nog verbetering mogelijk? Met onze workflow software richt je eigen online portaal in, compleet afgestemd op jouw wensen. Een mooi visitekaartje naar je klanten én een slimme manier om je workflow te optimaliseren.

Marketing-assetmanagement voor persoonlijke communicatie

Print on-demand uiteenlopende marketinguitingen, doe je voordeel met tools voor e-mailmarketing en manage campagnes met de onze Marketing Intelligence Solutions. Eén van de mogelijkheden van onze productieprinter software.

Meer informatie over onze productieprinter software

Ben je benieuwd naar de kansen van productieprinter software voor jouw organisatie? Heb je vragen of wil je meer informatie over onze digitale printoplossingen? Neem contact op met een van onze experts. Zij praten je graag bij en geven zo gewenst een advies op maat.

Neem contact op

DocuWare

DocuWare levert on-premise en cloudsoftware voor documentmanagement en workflow automatisering aan meer dan 12.000 klanten in meer dan 90 landen via een netwerk van 600 partners.

Lees meer

Ricoh Smart Integration

Maak van uw multifunctionele printer een krachtige tool op het gebied van documentworkflow met Ricoh Smart Integration-workflowoplossingen. Bespaar tijd, verbeter productiviteit en automatiseer repetitieve document workflow taken.

Lees meer

RICOH Interactive Whiteboard Add-on Service for Office 365

De aanvullende service RICOH Interactive Whiteboard voor Office 365 maakt vergaderen eenvoudiger en aansprekender. Schakel het RICOH Interactive Whiteboard in en swipe met uw badge om in te loggen bij Microsoft Office 365. Uw laptop aansluiten is niet nodig.

Lees meer