MVO en Sponsoring

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en Sponsoring

MVO en Sponsoring een belangrijk thema bij ons als lokale onderneming.

‘De wereldwijde kennis, innovatie en betrouwbaarheid van Ricoh in combinatie met de persoonlijke benadering en de flexibiliteit van ons regionale team is een bewezen succesvolle mix van ‘Think global, act local’ die onze klanten sneller naar de top helpt’, zegt Marco. ‘Onze mensen wonen en werken in de regio. Dat helpt om duurzame relaties met klanten aan te gaan. Om ons doel: ‘sneller naar de top’ kracht bij te zetten, sponsoren we diverse regionale events van topniveau waar we graag onze klanten voor uitnodigen. Als team geven we ook graag iets terug in de vorm van sociaal-maatschappelijke activiteiten. We hebben getuinierd in een achterstandswijk en een kerstdiner georganiseerd in een zorginstelling. Iemand anders helpen geeft ons voldoening.’ MVO en Sponsoring is erg belangrijk voor ons bedrijf.

MVO

Het BeterBoek – Amphia Ziekenhuis

Wij nemen deel aan het maatschappelijke zorgproject “Het BeterBoek” voor de kinderafdeling en dagbehandeling van het Amphia Ziekenhuis te Breda.

Betrokken Ondernemers Breda

Ricoh Document Center West-Brabant en Zeeland is partner van de stichting Betrokken Ondernemers Samen voor Breda. Deze stichting verbindt bedrijven, maatschappelijke organisaties en gemeente in concrete projecten met maatschappelijke betekenis.

————————————————————————————————————————————————-

Sponsoring

NAC Business Club

Thuiswedstrijden van NAC moet u meemaken. Dan ontdekt u pas de fanatieke en vooral supergezellige sfeer die in het stadion hangt. Wij bieden onze klanten en relaties de mogelijkheid om deze unieke ambiance bij te wonen en tevens op een ontspannen en informele wijze zakelijk resultaat te boeken. Via onze diverse mogelijkheden komt u voor, tijdens en na wedstrijden in contact met andere bedrijven of kunt u een onuitwisbare indruk achter laten bij uw meegenomen relatie(s)!

Regio in Bedrijf

Regio in Bedrijf biedt online – én offline informatie over de B2B activiteiten en informeert dagelijks over verschillende economische ontwikkelingen binnen de regio. Waarom neemt Ricoh Document Center West-Brabant en Zeeland deel aan Regio in Bedrijf? Voor directeur De Smit is het antwoord helder: “Dáár zitten onze klanten”, zegt hij. “We richten ons op het mkb en mkb-plus, met bedrijven tot duizend werknemers. En binnen het RiB-netwerk vinden we elkaar.” Ricoh Document Center onderscheidt zich op drie punten: laagdrempeligheid, heldere adviezen met transparante contracten en het bieden van hoogwaardige kwaliteit en service. “Hoe groot of hoe klein een organisatie ook is, we bieden maatwerk voor iedereen. Wie meer wil weten kan ook gerust binnenlopen in één van onze twee showrooms in Breda en Goes.”

Haringparty Goes

Tijdens de afgelopen haringparty te Goes hebben we de wijn gesponsord die geschonken werd. Voorafgaand aan de haringparty was er een proeverij om de geschikte wijn te selecteren. Het is een stijlvol feest, waar netwerken gezellig is en waar wij ons zakelijke netwerk binnen een culinaire omgeving ontmoeten.

Night Run Bergen op Zoom

night run

De Night run in Bergen op Zoom wordt georganiseerd door Runnersworld Bergen op Zoom. Ricoh Document Center West-Brabant en Zeeland is sponsor. Teamleden van onze 2 kantoren zullen deelnemen aan dit event. Ook zijn we sponsor van dit evenement. Elk jaar wordt er gekozen voor een goed doel en gaat er per deelnemer €1 naar dit doel.