076 – 303 11 07
eService
Officefood
Nieuwsbrief

Smart Integration

Werken waar en wanneer je maar wilt met de juiste documenten bij de hand. Op je desktop, je laptop, je tablet of je smartphone. In een gedigitaliseerde werkomgeving kun je makkelijker thuiswerken en breng je minder tijd door in de file. En wist je dat er er zes keer minder fouten worden gemaakt in een gedigitaliseerde werkomgeving? Dat scheelt naast tijd, ook veel geld!

Bespaar direct extra tijd
Dat klinkt aantrekkelijk, maar waar begin je dan? Dat kan al heel eenvoudig. Ricoh Smart Integration helpt je bijvoorbeeld je multifunctionele printer of interactive whiteboard te verbinden met populaire cloudservices van derden. Zo is belangrijke informatie direct beschikbaar en kan deze gedeeld worden. Je kunt zo je kantoor-, print- en papierkosten verlagen en je zet weer een concrete stap in de digitalisering van je bedrijf.

Ricoh Smart Integration-workflowoplossingen

Maak van uw multifunctionele printer een krachtige tool op het gebied van documentworkflow met Ricoh Smart Integration-workflowoplossingen. Bespaar tijd, verbeter productiviteit en automatiseer repetitieve document workflow taken.

Lees meer

RICOH Interactive Whiteboard Add-on Service for Office 365

De aanvullende service RICOH Interactive Whiteboard voor Office 365 maakt vergaderen eenvoudiger en aansprekender. Schakel het RICOH Interactive Whiteboard in en swipe met uw badge om in te loggen bij Microsoft Office 365. Uw laptop aansluiten is niet nodig.

Lees meer