076 – 303 11 07
eService
Officefood
Nieuwsbrief

Software voor veiliger printen

De juiste informatie bij de juiste persoon

Verantwoord omgaan met persoonsgegevens en vertrouwelijke informatie. Privacygevoelige documenten die niet onbeheerd achterblijven in de printlade of terechtkomen bij de verkeerde persoon. Dat is de meerwaarde van onze beveiligd printen software.

Beveiligd printen software:

Medewerkers, klanten en gasten die bij jou op kantoor rechtstreeks printen vanaf hun eigen device is tegenwoordig heel gewoon. Tegelijkertijd staat er op elke verdieping of afdeling vaak nog maar één printer, waarop iedereen in het bedrijf print. Hoe waarborg je dan een optimale security? Met onze software om beveiligd af te drukken ben je altijd zeker van up-to-date informatiebeveiliging en kies je uit tal van aanvullende geavanceerde beveiligingsopties.

De voordelen voor uw bedrijf

  • Veilig en efficiënt
  • Voorkom datalekken en ongeautoriseerde toegang
  • Vergaande autorisatiemogelijkheden
  • Meer grip en overzicht

Printen via een persoonlijke pas

Via de software om veilig te printen kunnen medewerkers en gasten printen met een persoonlijke pas of een unieke code. Zodra de gebruiker de pas voor de printer houdt, rolt het document uit de printer. De wachtrij is voor andere medewerkers of gasten niet te zien. En haalt iemand een printopdracht niet op? Dan zorgt de Ricoh software ervoor dat deze automatisch wordt gewist, op de door jou ingestelde tijden.

Stel autorisatieniveaus in

Met de Ricoh software om met beveiliging te printen, bepaal je zelf wie wel en wie geen toegang heeft tot de printers in jouw organisatie. Zo is het mogelijk om bepaalde medewerkers of teams wel of niet te machtigen voor specifieke printopdrachten. Je stelt zelf het gewenste autorisatieniveau in.

Data cleansing: altijd een schone harde schijf

Bij elke printopdracht, scan of kopie blijven er logbestanden achter op de harde schijf. Met beveiligd printen software kun je voor data cleansing kiezen. Dan wordt de harde schijf na elke opdracht overschreven. Zo blijft er nooit privacy- of bedrijfsgevoelige informatie achter.

Meer informatie over veiliger printen op jouw kantoor

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van onze software om beveiligd te printen voor jouw organisatie? Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact met ons op. Ons team staat voor je klaar en geeft graag een advies op maat.

Neem contact op

Ricoh Streamline NX Secure Print

Met Steamline NX Secure Print kunt u veilig afdrukken naar andere gebruikers delegeren, waarbij de informatie van en naar de server versleuteld is.

Lees meer