076 – 303 11 07
eService
Officefood
Nieuwsbrief

Software oplossingen

Werk slimmer met innovatieve IT software

Met een applicatie van Ricoh werk je efficiënter, met meer plezier en tegen lagere kosten? Van geavanceerd document management en beveiligd printen tot kosten beheren en prettig werken in de cloud. Volledig AVG- GDRP-proof. Maak kennis met onze innovatieve softwareapplicaties en ontdek de meerwaarde voor jouw bedrijf.

We hebben diverse soorten Ricoh oplossingen in de vorm van software applicaties op een rijtje gezet

Software keuzehulp

Op zoek naar software die bij jouw bedrijf past? De keuzehulp helpt je om te kijken welke softwareoplossingen bij de uitdagingen van jouw organisatie passen.

Document management

Optimaliseer je workflow met uitgekiende document management softwareoplossingen. Dat betekent: altijd toegang tot de documenten die je nodig hebt. Waar je ook werkt.

Kostenbeheersing

Printen in hoge kwaliteit, het liefst zo kostenefficiënt mogelijk. Met onze slimme applicatie houd je maximaal inzicht en blijven kosten beheersbaar.

Mobiel printen

Altijd en overal printen, waar je ook bent. Direct vanaf elke laptop, tablet, smartphone of computer. Met de zekerheid van optimale security.

Veilig printen

Bescherm vertrouwelijke of privacygevoelige documenten en informatie. Dankzij verregaande autorisatiemogelijkheden en beveiligd printen via een pas.

Printomgeving

Altijd en overal inzicht in de status van je printers, papier- en tonerverbruik en kosten. Dat doe je met onze handige softwareoplossingen voor jouw printomgeving.

Cloud workflow

Prettig werken en eenvoudig (administratieve) documenten uploaden, ordenen en scannen en printen naar en vanaf de cloud. Terwijl je kunt vertrouwen op de allerbeste beveiliging.

Productieprint

Jouw professionele printproces volledig geoptimaliseerd en geautomatiseerd. Dankzij slimme tools en applicaties.
Business case

Bouwmensen Zuid-West

Bouwmensen Zuid-West was voorheen 1 dag per week bezig met het handmatig verwerken van inkomende facturen. Dat is 32 uur per maand. Door het digitaliseren van deze facturen is dit nu 10 uur per maand. Dat is maar liefst een besparing van 68% in tijd! De inkomende facturen worden nu op alle 3 de vestigingen gescand vanaf de Ricoh multifunctionele printer (MFP) met de scansoftware (Readsoft), die direct gekoppeld is aan het financiele programma Accountview.

Bekijk case

“Door inzicht in de workflow heb ikaltijd een actuele status qua doorloop van facturen.”

Jannie Huls - Directeur Bouwmensen Zuid-West

Business case

Eye Accountancy

Documenten moeten snel gedrukt kunnen worden maar ook goed geordend kunnen worden. ''We kenden het Document Center van Ricoh via ons netwerk. Ze zijn praktisch en meedenkend ingesteld en qua digitale dienstverlening was er zelfs meer mogelijk dan wij in gedachten hadden. Ook vinden we het fijn om een contactpersoon in de regio te hebben."

Bekijk case

“We hebben een mooie TCO (tijd- en kostenbesparing) gerealiseerd en zijn productiever gaan werken.”

Pim de Moor - Eye Accountancy

Business case

Seydlitz

Het klantproces staat bij Seydlitz Notarissen centraal. Bij een notariskantoor zijn er echter veel documenten in omloop en is het een uitdaging om alle klantgegevens bij elkaar te houden. Daarom is er scansoftware geïnstalleerd, die direct gekoppeld is aan het softwareprogramma Notarisdossier van Direct. Deze online oplossing biedt een overzicht van alle recente dossiers en dat is handig bij de dossieradministratie.

Bekijk case

“De communicatie met klanten en medewerkers verloopt optimaal, omdat ze altijd beschikken over de meeste actuele informatie van het gehele dossier.”

Nicole Broeders - Office Manager Seydlitz Notarissen

Business case

Instituut voor Maatschappelijk Werk

“Het was een omvangrijke operatie. 18 printers moesten op korte termijn geïnstalleerd worden op 13 verschillende locaties. En dat in de coronatijd, toen onze kantoren dicht waren. Dit vroeg om een stevige planning en goede coördinatie. Ricoh Document Center West-Brabant en Zeeland, met Martine van Dijk als vast contactpersoon, heeft ons enorm goed begeleid"

Bekijk case

“We besparen veel tijd dankzij de AFAS-koppeling waarmee scannen naar een dossier in AFAS mogelijk is.”

Anouk van der Zanden, Stafmedewerker ICT bij IMW Tilburg

De voordelen van onze applicatieoplossingen

  • Uitgebreide persoonlijke service
  • Altijd één aanspreekpunt
  • Flexibel, schaalbaar en op maat
  • Veilig en altijd up-to-date
  • AVG- en GDRP-proof

Softwareoplossing met optimale security

Kies je voor onze Ricoh softwareoplossing? Dan wil je zeker zijn dat deze altijd optimaal beveiligd is. Daarom zijn al onze applicatieoplossingen voorzien van de meest actuele informatiebeveiliging, die automatisch wordt geüpdatet als er nieuwe upgrades voorhanden zijn.

Meer informatie over onze softwareoplossingen

Ben je benieuwd welke applicatieoplossingen mooie kansen bieden voor jouw organisatie? Wil je weten met welke applicatie jij kosten bespaart, plezieriger werkt of tijd bespaart? Neem contact met ons op. Ons team staat voor je klaar en geeft je graag een advies op maat.