076 – 303 11 07
eService
Officefood
Nieuwsbrief

Werken bij een Ricoh Document Center

Ontdek de vacatures bij Ricoh Document Center West-Brabant en Zeeland

Help jij onze klanten efficiënter werken? En dompel jij je graag onder in de workflow-uitdagingen van diverse branches? Versterk ons team en werk voor regionale ondernemingen in de zorg, het onderwijs, maar ook voor notarissen, makelaars en groothandels. Samen brengen we hen naar de top. Ontdek de vacatures bij Ricoh Document Center West-Brabant en Zeeland in Breda en Goes en solliciteer!

Waarom werken bij het Ricoh Document Center in Breda of Goes?

Werken voor een lokale onderneming, met de expertise van een internationale marktleider. Ricoh Document Center West-Brabant en Zeeland met vestigingen in Breda en Goes werkt met een klein team, samen hebben we ruime kennis van Ricoh producten en diensten. Momenteel werken er 14 mensen in ons team! Wanneer je aan het werk gaat bij Ricoh Document Center West-Brabant en Zeeland werk je lokaal in de regio West-Brabant of Zeeland.

Maar met ruim 100.000 collega’s, actief in 180 landen weten we hoe belangrijk mensen voor ons succes zijn. Bij ons krijg je de verantwoordelijkheid die past bij je functie, zodat je het verschil kunt maken voor onze klanten, organisaties en collega’s in de regio waar je werkt.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Stuur dan een open sollicitatie in de vorm van een persoonlijke motivatie en recent cv. Laat ons jouw passie voor Ricoh Document Center West-Brabant en Zeeland lezen! Wij zijn namelijk een bedrijf in groei en hebben om die reden vaak medewerkers nodig om het team compleet te maken. Je kunt natuurlijk ook onze vacatures bekijken en direct solliciteren.

Carrière en persoonlijke ontwikkeling

We bieden onze medewerkers veel mogelijkheden om te blijven groeien en hun kennis uit te breiden. Bijvoorbeeld via e-learning, trainingen, cursussen en volop ruimte voor professionele ontwikkeling.
Ricoh is een organisatie in verandering. We verwachten van collega’s dat zij initiatief nemen om hieraan bij te dragen en zichzelf te blijven ontwikkelen. Onze cultuur van samenwerken en ondernemerschap helpt daarbij. Maar ook met onze uitgebreide interactieve online leeromgeving hebben medewerkers toegang tot een grote bibliotheek aan trainingen en kennis.
We bieden onze technische en vakspecialistische mensen talloze mogelijkheden voor groei en ontwikkeling. Een baan bij Ricoh Document Center betekent blijven leren, verkennen en groeien.

Diversiteit

Ricoh Document Center West-Brabant en Zeeland ziet de kracht van diversiteit en gelijkheid. Daarom behandelen we geen enkele sollicitant of medewerker anders vanwege een handicap, leeftijd, geslacht, geslachtsverandering, zwangerschap, herkomst, seksuele voorkeur, geloofsovertuiging of burgerlijke staat.

Openstaande vacatures

2 openstaande vacatures

Rol

Open sollicitatie

Functie

Fulltime

Locatie

West-Brabant en Zeeland | Kantoor in Breda en Goes

Rol

Junior accountmanager regio Tilburg

Functie

Fulltime

Locatie

West-Brabant | Kantoor in Breda