076 – 303 11 07
eService
Officefood
Nieuwsbrief

Werken bij ons Ricoh Document Center

Ontdek de vacatures bij Ricoh Document Center West-Brabant en Zeeland

Help jij onze klanten efficiënter werken? En dompel jij je graag onder in de workflow-uitdagingen van diverse branches? Versterk ons team en werk voor regionale ondernemingen in de zorg, het onderwijs, maar ook voor notarissen, makelaars en groothandels. Samen brengen we hen naar de top. Ontdek de vacatures bij Ricoh Document Center West-Brabant en Zeeland in Breda en Goes en solliciteer!

Waarom werken bij het Ricoh Document Center in Breda of Goes?

Ricoh Document Center West Brabant & Zeeland is specialist op het gebied van printoplossingen en IT diensten. De ambitie is om haar klanten productief met informatie te laten werken. Vanuit het kantoor in Breda bedienen zij zo’n 800 bestaande relaties in de regio. Sinds 2009 heeft deze zelfstandige onderneming succesvol gebouwd aan het merk Ricoh en marktaandeel in de regio. Plezier in het werk, wederzijds respect, pro activiteit en gezamenlijke verantwoordelijkheid zijn belangrijke waarden. Bij dit Ricoh Document Center profiteer je van het beste van twee werelden: de knowhow van het (inter) nationale (kennis) netwerk van Ricoh Nederland en de kunde van medewerkers die de (werk) omgeving als geen ander kennen. Je opereert in een zeer competitieve en snel veranderende omgeving waarbij het leveren en ontsluiten van digitale producten en diensten steeds belangrijker wordt. Digitaliseren en automatiseren zit in de genen, zodat daar waar het kan het voor de klant meteen rendement oplevert.

Carrière en persoonlijke ontwikkeling

We bieden onze medewerkers veel mogelijkheden om te blijven groeien en hun kennis uit te breiden. Bijvoorbeeld via e-learning, trainingen, cursussen en volop ruimte voor professionele ontwikkeling.
Ricoh is een organisatie in verandering. We verwachten van collega’s dat zij initiatief nemen om hieraan bij te dragen en zichzelf te blijven ontwikkelen. Onze cultuur van samenwerken en ondernemerschap helpt daarbij. Maar ook met onze uitgebreide interactieve online leeromgeving hebben medewerkers toegang tot een grote bibliotheek aan trainingen en kennis.
We bieden onze technische en vakspecialistische mensen talloze mogelijkheden voor groei en ontwikkeling. Een baan bij Ricoh Document Center betekent blijven leren, verkennen en groeien.

Diversiteit

Ricoh Document Center West-Brabant en Zeeland ziet de kracht van diversiteit en gelijkheid. Daarom behandelen we geen enkele sollicitant of medewerker anders vanwege een handicap, leeftijd, geslacht, geslachtsverandering, zwangerschap, herkomst, seksuele voorkeur, geloofsovertuiging of burgerlijke staat.

Marco de Smit (Directeur-eigenaar): ‘’Met de kennis van de lokale markt die we de afgelopen jaren hebben opgedaan en met een wereldmerk als Ricoh achter ons, zijn we klaar om commercieel verder te groeien’’.

Openstaande vacatures

2 openstaande vacatures

Rol

Open sollicitatie

Functie

Fulltime

Locatie

West-Brabant en Zeeland | Kantoor in Breda en Goes

Rol

Senior Accountmanager IT-oplossingen

Functie

40

Locatie

Breda