Fijne feestdagen, stuur een kaart via Printed Memories

printed memories

December, de maand om elkaar fijne feestdagen te wensen

Het werd een jaar als geen ander. Een kaartje sturen maakt nu verschil om die ene persoon te bereiken en je wensen te delen. Een kaartje sturen kan heel eenvoudig via Printed Memories. Via deze site kun je een kaart naar relaties, familie of vrienden sturen en zo Alzheimer’s Research steunen. Op de website kunnen ansichtkaarten met een persoonlijke foto en boodschap naar familie en vrienden over de hele wereld verzonden worden. Alle opbrengst gaat naar Alzheimer onderzoek. 

Printed Memories helpt mensen die lijden aan Alzheimer en andere vormen van dementie, stuur een kaart en steun het onderzoek

Door het versturen van ‘Printed Memories’ geeft u niet alleen om iemand van wie u houdt. U ondersteunt er ook Alzheimer’s Research mee, een toonaangevende Europese liefdadigheidsinstelling die onderzoek doet naar dementie. Met behulp van uw bijdrage kunnen wij Alzheimer’s Research helpen hun doel te verwezenlijken. Het doel is om voor 2025 de eerste levensveranderende dementiebehandeling te realiseren. 

Onze medewerkers van Ricoh Document Center West-Brabant en Zeeland wensen u fijne feestdagen

Feestdagen 2020